Meidän taloudessa asuu siis tällä hetkellä neljä koiraa, ja nyt olen kohdannut sen maksimimäärän, mitä minulla IKINÄ tulee samaan aikaan olemaan koiria!!! Hyvin täällä menee, mutta on noissa karvakamuissa hommaakin. Mörkö on todella valloittava persoona, vaan se valuu sitä keltaista nestettä ja ruskeaa kikkaretta melko lailla sisätiloihin. Meillä ei varmaan koskaan ole ollut näin siistiä, kun luutuan joka päivä koiraosaston lattiat, välillä muualtakin. Mini-M roikkuu jatkuvasti jonkun puntissa, hihassa tai varpaissa. Se toistuvasti hiipii Nean huoneeseen ja häikäilemättä varastaa kaiken, mikä vain sattuu irtoamaan. Vessasta se hakee maton.

Mörkö on myös sekoittanut arvojärjestyspakkaa. Mio on edelleen ykkönen, eikä vieläkään päästä Mörköä lähellekään. Mitään pahaa se ei pikku-ukolle ole tehnyt, pyrkii vain olemaan sen huomioimatta. Ongelmana on kuitenkin se, että kun Mio murisee, Mörkö alkaa sille haukkua. Ja näin on yölläkin. Nuku siinä sitten. Voi siis huomata, että Mörkö on todella vahva luonne. Martta puolestaan on ruvennut narttuilemaan Mitralle. Nämä kaksi ovat olleet bestiksiä like 4-eva, mutta nyt niillä on skismaa. Eilen Martta päätti oikein urakalla lähteä Mitran päälle, ja jäi toiseksi. Osani sain minäkin.

Tämä on harvinaisen mielenkiintoista, nämä narttujen suhteet. Ei tästä mitään suurempaa ongelmaa tule, siitä pidän kyllä huolen, mutta onhan nämä yhteenotot aina ärsyttäviä. Uskon, että kyllä tässä hetki menee, ennenkuin tasapainoon päästään, mutta on meillä aiemminkin jouduttu väkisin vääntämään asiat kohdalleen, jos ei muuten homma luista. Lukuunottamatta näitä pikku kärhämiä meillä on mennyt vallan kivasti, ja elämä on rauhallista :) Mörkö on persoona, ja samalla niin valloittava, että voisin ottaa samanlaisia vaikka pari lisää. Kaikki tekeminen on sille ihanaa, mutta malttia sillä ei ole pätkän vertaa. Eikä vielä tarvikaan. Nyt on vain pääasia antaa elämän asettua uomiinsa - ja oppia sisäsiistiksi!