Ei ole koskaan tälläistä pentua minulla ollutkaan. Syö kaiken, mikä irtoaa, siis ulkona. Sisällä on melko kivasti. Tässä viime sunnuntai-iltana otin koko lauman ulos, ja kastelin samalla kukkia. Katos vaan, mikäs tuolla Möröllä on suussa... Se on harmaa ja sillä on korvat... SE ON JÄNIKSENPOIKANEN (tunnistin sen, koska tätä ennen meidän pihasta on löytynyt jo kaksi samanlaista)!!! IRTIIRTIMÖRKÖHYIHYI!!!!! Ja hups vaan, kun matoja tippui vaan suupielistä, kun minimies nieli otuksen. Ällöttävää!!!! Poju ei voinut erityisen kummoisesti, joten ajattelin, että soitanpa Villelle (Ell) aamulla, kun pitää varata se rokotusaikakin. No, Ville sanomaan, että jos yrjö tulee, sitten käymään. Maha ainakin menee kuralle. Ei tullut yrjöä, eikä mennyt maha kuralle. Hyvin kylläkin toimii masu. Ei siis kanin kirous saanut yliotetta tästä suuresta metsästäjästä!

Eikä siinä vielä kaikki. Suuri ruskea metsästäjä ei ollut vielä kylläinen. Mörkö maanantai-iltana löysi jotain hassua marjapensaan juurelta. Ajattelin, että se vain kävyllä leikkii. Kutsuin Mörköä, ja se kilttinä poikana tuli kohti. Matkalla huomasin, mikä se käpy todellisuudessa oli, ja sanoin YÖK. Koira pysähtymättä teki u-käännöksen ja juoksi talon taakse jyrsimään saalistaan. Minä olen niin neiti ja vässykkä, että päätin olla koskematta kumpaankaan, koiraan tai aarteeseen. Tovin pohdin, mitä tehdä, ja otin isot koirat mukaan ulos. Otus jäi, kun Mörkö hyökkäsi Maran kimppuun. Salamaa nopeammin suuri ruskea metsästäjä jäi kiikkiin, ja nostin sen sisälle. Otus, jonka Mörkkis metsästi, oli myyrä, ei sammakko, niinkuin aiemmin luulin. Eikä sitä syöty, pureskeltiin vain. Tosin aika rikki.

Maha toimii edelleen aikas hyvin. Huomenna mennään Villen pakeille, katsotaan, mitä siitä seuraa. Kai Mörkö yrittää senkin syödä :) Ei vaan, minimies on todella ihmisrakas. Ja suloinen, mutta tosi kovapäinen pöljä. Vaikka kaikki muut koirat, ja ihmiset myös, väsähtävät helteessä, Mörkö ei. Duracell-koira, sai varmaan paristot siltä rummuttavalta kanilta. Jonka kanssasisarus on nyt siis syöty.